0882 817 570

План на апартамента

Детайли

 

153.82 м²

Жилищна площ

17.47​ м²

Общи части
Статус

Продаден

Блок

Е

Етаж

Партер

Апартамент

1

Изложение

Юг, Запад

Тераси/Дворове

40.00 м²

Обща площ

199.01 м²

 

Направете запитване за Апартамент 01, Блок Е

Блок Е или Сграда Е е част от жилищен комплекс Gloria Palace Residence, който се намира в софийския квартал Горна Баня. В сградата има общо 14 апартамента, като в момента разглеждате Апартамент 1. На тази страница можете да намерите детайлна информация за плана на апартамента, квадратурата, общата и жилищната площ. Очакваме Вашите запитвания за апартаменти ново строителство в София, Горна Баня.

Жилищен комплекс Gloria Palace Residence е известен с минералните си извори и включва 6 сгради с общо 99 апартамента, в чиято обстановка можете да се насладите на лукса на уединението, спокойствието и чистия въздух, далеч от шума на забързания град. Единственият по рода си затворен жилищен комплекс успява успешно да съчетае живота сред природата и чистия въздух със спортните мероприятия и СПА процедурите.

За да чувства уют и спокойствие всяко едно семейство, сигурността в Глория Палас Резиденс е на най – високо ниво, като е предвидено всичко необходимо за целта – контрол на достъпа, 24/7 жива охрана и навсякъде са инсталирани видеокамери. Глория Палас Резиденс дава възможност за здравословен начин на живот – като разполага с богато развита алейна мрежа за джогинг и разходки, четири клей тенис корта, както и плувен басейн с минерална вода в СПА центъра. Глория Палас Резиденс е първият по рода си градски жилищен комплекс, който дава възможност на живущите в комплекса възможността да използват полезните свойства на минералната вода в специално създаден СПА Център. Комплекса е разположен в един от най екологичните райони в гр. София – кв. Горна Баня. Освен с минералните си води Горна Баня е известен и с чистия си въздух. В комплекса ще бъде разположена метеорологична станция, която ще следи в реално време чистота на въздуха в комплекса. На разположение на всички семейства в комплекса ще бъде ресторант с капацитет за 150 човека, който ще предлага доставки до домовете. Също така ще има и външен басейн с външни места за сядане и ще бъде обслужван от ресторанта.

Разположен в полите на Витоша, Gloria Palace Residence се намира в един от най-чистите райони на град София – квартал Горна Баня. Районът е известен с лечебните си минерални извори и чистия си въздух. През последните три години Горна Баня е кварталът с най-бързо развиващата се инфраструктура, а през 2020 предстои откриването на три метро спирки, както и разширяване на околовръстния път от булевард „Цар Борис III“ до отсечката за квартал Горна Баня. В един от най-красивите и зелени квартали на столицата, екипът на архитектурно студио „Амфион“ на арх. Борислав Богданов, е проектирал жилищен комплекс, съчетаващ красотата на архитектурата и вечността на природата. Апартаментите в Gloria Palace Residence са с площ от 95 м2 до над 240 м2 и със среден процент общи части – 9,69%. Повечето от апартаментите са четиристайни – подходящи за семейства с деца или млади семейства, които тепърва създават своя домашен уют и комфорт. Естествената светлина в апартаментите на Gloria Palace Residence създава пространствен ефект в жилищата и органично интегрира природата около комплекса в интериора им, а дизайна на широките прозорци разкрива очарователна гледка към град София и планината Витоша. Gloria Palace Residence предлага на живущите в комплекса множество удобства като СПА център, тенис кортове, ресторант, алейна мрежа, детски площадки, външен басейн, паркинг и лаундж клуб/рецепция.