0882 817 570

Блок А

Апартамент 1

План на апартамента

Детайли

84.7 м²

Жилищна площ

9.64 м²

Общи части

 

Статус

Продаден

Блок

А

Етаж

Партер

Апартамент

1

Изложение

Юг, Изток

Тераси/Дворове

16.90 м²

Обща площ

106.17 м²

 

Направете запитване за Апартамент 01, Блок А

Блок А или Сграда А е част от жилищен комплекс Gloria Palace Residence, който се намира в софийския квартал Горна Баня. В сградата има общо 19 апартамента, като в момента разглеждате Апартамент 1. На тази страница можете да намерите детайлна информация за плана на апартамента, квадратурата, общата и жилищната площ. Очакваме Вашите запитвания за апартаменти ново строителство в София, Горна Баня.

Жилищен комплекс Gloria Palace Residence е известен с минералните си извори и включва 6 сгради с общо 99 апартамента, в чиято обстановка можете да се насладите на лукса на уединението, спокойствието и чистия въздух, далеч от шума на забързания град. Единственият по рода си затворен жилищен комплекс успява успешно да съчетае живота сред природата и чистия въздух със спортните мероприятия и СПА процедурите.

За да чувства уют и спокойствие всяко едно семейство, сигурността в Глория Палас Резиденс е на най – високо ниво, като е предвидено всичко необходимо за целта – контрол на достъпа, 24/7 жива охрана и навсякъде са инсталирани видеокамери. Глория Палас Резиденс дава възможност за здравословен начин на живот – като разполага с богато развита алейна мрежа за джогинг и разходки, четири клей тенис корта, както и плувен басейн с минерална вода в СПА центъра. Глория Палас Резиденс е първият по рода си градски жилищен комплекс, който дава възможност на живущите в комплекса възможността да използват полезните свойства на минералната вода в специално създаден СПА Център. Комплекса е разположен в един от най екологичните райони в гр. София – кв. Горна Баня. Освен с минералните си води Горна Баня е известен и с чистия си въздух. В комплекса ще бъде разположена метеорологична станция, която ще следи в реално време чистота на въздуха в комплекса. На разположение на всички семейства в комплекса ще бъде ресторант с капацитет за 150 човека, който ще предлага доставки до домовете. Също така ще има и външен басейн с външни места за сядане и ще бъде обслужван от ресторанта.