0882 817 570

Имоти в Горна баня без посредник

Търсите имот в Горна баня без посредник? В тази статия ще Ви запознаем с плюсовете, на това да не използвате посредник при покупка на имот.

Когато човек е готов да закупи или наеме имот, жилище или бизнес сграда, най-често стига до услугите на посредник. Същото важи и за бизнеса, когато търси локация за своя централа или за бъдещи инициативи. Ролята на посредника е буферна, като спестява време на търсещия имот и търси клиенти за предлагащия. Срещу съответното заплащане, разбира се. И всичко това си има и позитиви, и негативи.

В Горна Баня клиентите, бизнесите и бъдещите новодомци на Gloria Palace Residence не ползват функцията посредник. Комплексът запознава лично своите бъдещи наематели и купувачи с всичките условия, които предлага – на вашите въпроси ще бъде отговорено изчерпателно и компетентно, а за вас ще остане да направите информиран избор. По този начин спестявате евентуални спекулации между фирмата-посредник и продавача/наемодателя, които биха облагодетелствали последния. И не на последно място по важност – не харчите определен процент от стойността на имота за посреднически услуги. А всеки спестен авоар е печалба, нали?