0882 817 570

Горна Баня – новата мечтана дестинация до София

С придвижването на градското строителство и след Околовръстния път и превръщането на редица околософийски села в квартали на столицата. Не само предприемачите, но и инвеститорите, а и гражданите с повече средства насочват погледа си към преди пренебрегвани села и квартали. Горна Баня е една от тези локации.

Планът за развитие на Горна Баня, освен канализация, за която жителите на квартала чакат десетилетия, включва и изграждане на големи жилищни комплекси. Такъв е Gloria Palace Residence и самостоятелните имоти от висок клас. В квартала, освен автобусите на градски транспорт, жп гарата за линията Перник-София, вече има и станция от третия лъч на метрото. Това прави Горна Баня още по-комуникативен и достъпен квартал.

Сред силните предимства на Горна Баня са и природните му и географски особености, сред които водещите са минералната вода и близостта на Витоша. Както и естественото проветрение, идващо от естествените течения от Владайското дефиле, Бучинския проход и Сливнишкото поле, което тушира задържането на мъгли в района.

Затова и именно тази чиста и красива част от землището на София е и мястото, на което ще се простира съвсем скоро Gloria Palace Residence.