0882 817 570

Едностаен уют – да, възможно е

Все повече млади хора или дами и господа на средна възраст, които са в нов етап от живота си търсят уединението на самостоятелно жилище. Една стая, баня и в повечето случаи – отделна кухня, която понякога е ефектно интегрирана в жилищната стая. Място за преспиване, място за отдих, за уединение, за работа – дом, парче от града само за теб. Точно такива дискретно обособени апартаменти, подходящи и за жилище, и за кабинет, ще намериш и в новия Gloria Palace Residence, който се изгражда по модерен и еко насочен проект в Горна Баня.

Със съвременните решения за дизайн е много лесно и едностайно жилище да се нареди, така че да дава едновременно уют и комфорт, без да отнема пространство. Трите лесни и ефективни стъпки за това са: сгъваеми мебели, вградени уреди и висящи декорации, които лесно могат да се плъзват и пренареждат. А интериорните дизайнери предлагат и още едно хитро решение – прозрачен параван, който да отдели жилищната част от кухнята или от спалната част, като едновременно създава усещане за пространство и допуска достатъчно светлина в отделената част.
В Gloria Palace Residence пък гарантират отлично решение на всяко едностайно жилище, така че да е съобразено с комфорта на всеки бъдещ жител на комплекса.