0882 817 570

Апартаменти ново строителство в Горна Баня

близо до София, високо над града

Комфорт, спокойствие, комуникативност, предимствата на новото строителство. Това и още много ще предлага изграждащият се в ж.к. „Горна Баня“ жилищен комплекс „Gloria Palace Residence“.

Комфорт при апартаменти ново строителство

“Горна Баня” е известен с чистия си въздух, природа и минерални извори. Тези фактори, както и икономическият подем на квартала са сред основните причини тук да се издигне „Gloria Palace Residence“ – модерен жилищен комплекс с всички удобства, които предлага едно ново строителство от затворен тип, но и ефективно предоставящо благата на локацията.

Апартаменти ново строителство в Горна Баня

Шестте сгради ще разполагат с 99 апартамента и с 2 пентхауса. Ще бъдат използвани висококачествени строителни материали, които гарантират удобство, шумо и топлоизолация. Архитектурните планове за новото строителство са така пресметнати, че да дават максимално количество дневна светлина.

Комплекс в Горна Баня

Новият жилищен комплекс в „Горна Баня ще разполага със собствен СПА център с минерална вода, тенискортове, а подземните паркинги ще предлагат над 140 места. Бъдещите собственици на апартаменти ще получат както удобствата на модерното ново строителство, така и спокойствието и чистотата на крайградския комплекс.

Апартаменти ново строителство в Горна Баня