0882 817 570

GLORIA PALACE

residence

Добре дошли в Gloria Palace Residence – вашето кътче уют в полите на Витоша.

Структура

Gloria Palace Residence се намира в софийския квартал Горна Баня, известен с минералните си извори и включва 6 сгради с общо 99 апартамента, в чиято обстановка можете да се насладите на лукса на уединението, спокойствието и чистия въздух, далеч от шума на забързания град. Единственият по рода си затворен жилищен комплекс успява успешно да съчетае живота сред природата и чистия въздух със спортните мероприятия и СПА процедурите.

ИДЕЯ

Като част от Дипломатическия клуб в Горна баня, луксът, персоналното обслужване и съвременните съоръжения за максимални комфорт и безопасност на Gloria Palace Residence са детайлите, които превръщат комплекса в предпочитано място за живот, съчетавайки модерната архитектура и възможностите, които предлага Дипломатическият клуб.

Локация

Локация

Разположен в полите на Витоша, Gloria Palace Residence се намира в един от най-чистите райони на град София – квартал Горна Баня. Районът е известен с лечебните си минерални извори и чистия си въздух.
През последните три години Горна Баня е кварталът с най-бързо развиващата се инфраструктура, а през 2020 предстои откриването на три метро спирки, както и разширяване на околовръстния път от булевард „Цар Борис III“ до отсечката за квартал Горна Баня.

За комлекса

За комплекса

В един от най-красивите и зелени квартали на столицата, екипът на архитектурно студио „Амфион“ на арх. Борислав Богданов, е проектирал жилищен комплекс, съчетаващ красотата на архитектурата и вечността на природата.

Апартаментите в Gloria Palace Residence са с площ от 95 м2 до над 240 м2 и със среден процент общи части – 9,69%. Повечето от апартаментите са четиристайни – подходящи за семейства с деца или млади семейства, които тепърва създават своя домашен уют и комфорт.

Естествената светлина в апартаментите на Gloria Palace Residence създава пространствен ефект в жилищата и органично интегрира природата около комплекса в интериора им, а дизайна на широките прозорци разкрива очарователна гледка към град София и планината Витоша.

Удобства

Gloria Palace Residence предлага на живущите в комплекса множество удобства като СПА център, тенис кортове, ресторант, алейна мрежа, детски площадки, външен басейн, паркинг и лаундж клуб/рецепция.