0892 507 000

Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
НА
Уеб сайта „Глориа Палас Резидънс (Gloria Palace Residence)“ ПРИ ОБРАБОТВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Въведение
С представяне на настоящите правила имаме за цел да ви разясним каква информация събираме за вас, защо и как го правим, какви са правата ви съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година – GDPR).

Защо е необходимо вашето съгласие?
Наш изключителен приоритет е да защитаваме личните ви данни и да получим вашето свободно, информирано и недвусмислено съгласие за обработка на личните ви данни от „ЕКС КЕПИТЪЛ“ ООД чрез уеб сайта ни www.gloriapalaceresidence.com, общо наричано по-долу за краткост „Gloria Palace Residence“.
Ако маркирате „Приемам” вие се съгласявате, че предоставяте личните си данни доброволно, че сте се запознали с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме посочили по-долу.
Определения
„Лични данни“ означава всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано („субект на данни“ или “потребител”); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор или по един или повече признаци, специфични за физическата, физиологичната, генетичната, психическата и умствената, икономическата, културната или социалната идентичност на това физическо лице;
„Администратор“ означава орган, който сам или съвместно с други органи определя целите и средствата за обработването на лични данни; когато целите и средствата за това обработване се определят от правото на Европейския съюз или правото на Република България, администраторът или специалните критерии за неговото определяне могат да бъдат установени в правото на Европейския съюз или в българското законодателство. В настоящия случай администраторът е „ЕКС КЕПИТЪЛ“ ООД (наричано по-долу за краткост „Администратор”), дружество надлежно регистрирано и действащо съгласно законите на Република България с ЕИК 204952152, със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1421, р-н Лозенец, ул. Славище, бл. 1, партерно ниво;
„Обработващ лични данни“ означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която обработва лични данни от името на администратора;
„Обработване“ означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана с лични данни или набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друга форма на осигуряване на достъп до данните, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване;
„Надзорен орган“ означава независим публичен орган от държава членка на Европейския съюз, отговорен за наблюдението на прилагането на правилата за защита на личните данни. За Република България надзорен орган е Комисията за защита на личните данни.
Цел на политиката
Тази политика за поверителност има за цел да гарантира, че Администраторът:
• спазва законодателството в областта на защитата на данните, а именно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни и останалото приложимо законодателство, и следва добрите практики;
• защитава потребителите, служителите, клиентите и партньорите на Администратора;
• гарантира прозрачност за начините, по които се съхраняват и обработват личните данни на субектите;
• осигурява защита от рисковете, свързани с нарушаване на данните.

Как събираме информация за вас?
Ние можем да събираме информация за Вас по няколко начина:
Попълвани и изпращани от Вас форми, свързани с използваните услуги.
Чрез изпращането им, Вие съзнателно споделяте лични данни.
Ще минимизираме обема данни във формата спрямо според обявените цели.
Например, когато правите запитване чрез уебсайта ни www.gloriapalaceresidence.com, вие ни предоставяте лична информация, включително имената си, телефонен номер и електронна поща.
Данни, събирани чрез наблюдения
Понякога събираме информация за Вас наблюдавайки Вашето поведение на сайта ни.
За целта използваме стандартни за Internet подходи за проследяване на потребителското поведение..
Данни, получени от трети страни
Понякога, след Ваше изрично съгласие, можем да получим данни от трети страни, напр. данни от профила Ви в социални мрежи, като Facebook.
Възможно е тези данни да бъдат обединени с други лични данни за Вас, с които вече разполагаме.
Използвайки различни инструменти за онлайн анализ, ние можем да получим детайлни, но агрегирани данни за аудиторията на сайта ни. Това не са лични данни по смисъла на Регламента.
Бисквитки

Администраторът използва на своя сайт бисквитки за съхранение на настройки и идентификатори, необходими за предоставяне на посочените в сайта услуги.
Някои от тези бисквитки са технически необходими за нормалното функциониране на сайтовете.

Каква информация събираме и обработваме, когато ползвате нашите услуги?
Попълвани и изпращани от Вас форми
Обичайно, събираме следните данни:
• Вашите имена – за физически лица, Наименование – за юридически лица;
• Мобилен телефон;
• Адрес на електронна поща;

Данни, събирани чрез наблюдения
За всички посетители ние и доставчиците на използваните от нас инструменти, обичайно събираме следните данни за Вас:
• IP адреса, от който правите посещението;
• Идентификатор на браузъра Ви;
• Идентификатор на мобилното Ви устройството;
• Несъдържащ лични данни Ваш идентификатор;
• История на поведението Ви – посетени страници, време прекарано на тях, закупени продукти и други;
• Поведение спрямо съдържанието на сайта – навигация, използвани интерфейсни елементи, време на престой;
• Вашите търсения;

Данни, получени от трети страни
В зависимост от източника на данни, това включва:
• Основна информация за профила, като име, имейл адрес;
• Подробности, които решите да споделите според конкретните настройки за социални медийни акаунти;
• Вашите контакти и начина Ви на свързаност с тях.

За какви цели обработваме информацията?
Информацията, която събираме и обработваме за вас може да се използва за следните цели:
Нормално функциониране на сайта ни
Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайта ни. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като потребител, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайта и Вас от посегателства.
Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.
Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.
За договорно изпълнение на услугите ни
Тук попадат данните, свързани с идентифицирането на потребителя.
За запазване и достъп до информация
Тази цел е спомагателна за изпълнение на други цели – чрез използването на различни технически механизми, Администраторът ще може да изпълни някоя от другите описани цели.
Включва съхранение и достъп до информация, запазена на Вашето устройство, напр. идентификатори на устройство, идентификатори на потребител, рекламни идентификатори, бисквитки и други технологии.
Тази цел е помощна – чрез използването на описаните в нея технически механизми, ние ще можем да изпълним някоя от другите описани цели.
За персонализиране и профилиране
Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.
Целите, преследвани от Администратора са: осигуряване на по-добро преживяване на потребителите на сайта и услугите ни, чрез показване на релевантни реклами.
За подбор, доставка и отчитане на сервираното съдържание
Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.
Тази цел не включва персонализиране и профилиране.
За измерване
Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.
Тази цел не включва персонализиране и профилиране.
За обработване на личните Ви данни, включително предоставяне на компетентни органи в предвидените в законите случаи и за изпълнение на законови задължения на Администратора, както и за цели, свързани с изпълнение на задълженията на страните по договор
За целите на планиране, отчетност и статистика
За целите на планиране, отчетност и статистика означава всяка операция по събиране и обработване на лични данни, необходими за статистически изследвания или за изготвяне на статистически резултати, както и за подготовка, реализиране и проверка на планове и резултатите от тях.
За Маркетингови цели
За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Messenger, WhatsApp, LinkedIn профил или такъв в друга комуникационна платформа.
Кой друг има достъп до тази информация?
Ние понякога разкриваме вашата лична информация на трети лица – Партньори на Администратора, включително и на такива трети лица, находящи се извън Европейския съюз, при спазване на изискванията на Регламента, като например:
• Трети лица, с които Администраторът има договорни правоотношения за извършване на Измервания, За подбор, доставка и измерване на сервиране на съдържание или реклами, включително сървъри за доставка на рекламно съдържани, борси за търгуване на инвентар (Ad Exchanges) издателски инструменти (SSP), рекламодателски инструменти (DSP);
• Трети лица, с които Администраторът има договорни правоотношения за ползване на колокационни услуги;
• Трети лица, с които Администраторът има договорни правоотношения за ползване на Виртуални сървъри (VPS);
• Трети лица, предоставящи услуги за подобряване на рекламното таргетиране на продуктите и услугите на Администратора и/или Партньорите на Администратора;
• Трети лица, предоставящи услуги във връзка със създаване на деперсонализирани потребителски сегменти, според потребителското поведение;
• Индустриално признати доставчици на решения, публично декларирали съответствие с GDPR и e-privacy политиките, като Google и Facebook. Съгласието включва и поставяне и използване на маркиращи уникални деперсонализирани идентификатори, включително и с използване на cookies, localStorage или друга подходяща общоприета web технология;
• Трети лица, предоставящи услуги на Администратора като Рекламни и ПР агенции; Дружества извършващи дейност по системно администриране на данни.
Какви са правата ви във връзка с личните данни?
Наш приоритет е както да ви информираме за вашите законови права, така и да гарантираме тяхното спазване. Вие имате следните права, които следва да се съблюдават при обработване на личните ви данни:
• Право във всеки един момент да оттеглите съгласието си за обработка на личните ви данни;
• Да поискате коригиране или допълване на данните ви при констатирана неточност чрез писмено заявление, отправено до нас;
• Право на достъп до личните ви данни;
• Право на ограничаване обработването на личните ви данни;
• Право на възражение срещу обработването на личните ви данни;
• Правото на преносимост на данните;
• Право да поискате изтриване на личните ви данни, които се обработват незаконосъобразно или с отпаднало правно основание (оттеглено съгласие, изпълнена първоначална цел, за която са били събрани и др.);
• Право да поискате от Администратора на личните ви данни да уведомите третите лица, на които Администраторът е предоставил вашите данни, по отношение на коригиране, изтриване или ограничаване на обработването на личните данни.
• Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни.

Кога Администраторът може да ползва данните ви, за да се свърже с вас?
Можем да използваме предоставената от вас информация, за да се свържем с вас относно различни въпроси като:
• да ви уведомим за промени в политиките на Администратора и настоящите правила;
• да ви отговорим, когато сте се свързали с нас или да ви отговорим на ваше запитване или коментар;
• да ви поканим да участвате в наши проучвания по отношение на продуктите ни;
• за маркетингови цели;
• за да ви изпратим подходящи предложения за продуктите/услугите на Администратора;
• за да ви информираме за игри, конкурси или промоционални оферти на Администратора.

Заключение
Администраторът запазва правото си по всяко време да променя и/или допълва настоящата Политика. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на уебсайта, освен ако в актуализираната версия на Политиката не е предвидено друго. Трябва периодично да посещавате тази страница за преглед на Политиката. Политиката може да бъде актуализиранa по всяко време без специално уведомяване на потребителите на Сайта. Администраторът не носи отговорност, ако даден потребител на уебсайтa не се е запознал с последния актуален вариант на настоящата Политиката.