0882 817 570

Интериор

„Често клиентът става твой близък приятел. Когато искаш да направиш нещо, което да се хареса на инвеститора, то трябва да е пречупено през неговата призма, трябва да се поставиш първоначално на негово място и след това вече да използваш уменията и знанията си като дизайнер.“

Ирен  Дикова

По време на следването си Ирен работи за проекти на големи брандове – Zara Home, Dirk Bikkembergs, Visionaire и други. Преди година в екип с High Art, начело с арх. Таня Дикова, завършват две от най-известните и успешни дерматологични и естетически клиники в страната – Aesthe Clinic.

Развитието й не спира дотук. Ирен Дикова и австрийският архитект Питър Грел работят по проект на Gucci във Виена, Австрия, както и по небезизвестните френски лицей и френска детска градина в София. Скоро й предстоят проекти за бутици на Loubotin, Balli, Dior, както и голям проект, свързан с френското посолсвто във Виена.

Ирен Дикова и екип от 3D дизайнери създадоха три вида дизайн за апартаментите в Gloria Palace Residence. Всеки от стиловете отговаря на определен тип хора и предизвиква различни усещания. Това, което ги обединява е присъствието на традиционни елементи, съчетани с модерни материали, цветове и форми.

Модерна Класика

Включва традиционни материали, неутрални цветове и монотонност. Усещането за уют е постигнато чрез текстил в неутрална цветова гама. Изборът на материал за луксозните детайли е месинг. Апартаментът създава усещане за продължителност, функционалност и издържаност. Осветлението е декоративно и скрито, търси се спокойствие и уравновесеност.

Модерна Класика

Модерно и тренди

Това е апартаментът на модерния, динамичен човек. Традиционният уют среща нестандартните интериорни решения чрез дървените детайли. Мебелите са модерни и изчистени, а цветовете са подбрани според последните тенденции в дизайна. Присъствието на зелена стена създава усещане за баланс и природа в дома. Тук светлината играе важна роля в търсенията между динамика и романтика.

Модерно и тренди

Градски лофт

Различен по стил, нестандартен, градски. Тъмни цветове, преобладава графитено и керемидено. Лофт е стила на експериментаторите и авантюристите. Градската среда и динамиката навлизат в дома чрез тухлените детайли. Перфектното съчетание на материали и цветове създава усещане за уют и отличен вкус към живота.

Градски лофт