0882 817 570

Екип

АРХИТЕКТ / АМФИОН

Арх. Борислав Богданов е съучредител на архитектурно студио „Амфион” и неин едноличен собственик от 2000 г.
Завършва висшето си образование през 1990 г., като дипломният му проект е отличен с голямата награда на САБ. След дипломирането си работи като проектант в Булгарпроже-Техноекспортстрой. От 1992 г. работи на свободна практика.
Професионалният му опит обединява авторство и съавторство в над 300 проекта.
По проекти на „Амфион” са реализирани над 15 различни по характер сгради в Нигерия.
Арх. Борислав Богданов изготвя проекти за ОАЕ, Алжир, Гърция. Учредител е на две награди за студенти, на името на своя баща – арх. Димитър Богданов, които се връчват за десета поредна година.
Отличия: Два пъти носител на наградата на гр. София за ярки постижения в областта на културата – през 2007 и през 2010 г.; Първа място в конкурса „Сграда на годината“ – 2010 г. и 2011 г.; Първо място в конкурс за „Личност на годината в строителния бранш” и „Архитект на годината“ – 2009 г.; Наградата на Софийски архитектурен салон на САБ – 2011 г. и много други.

ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖЪР / САВАНТЕЛБУЛ БЪЛГАРИЯ

САВАНТЕЛБУЛ БЪЛГАРИЯ е проджект мениджмънт компания, установила се като лидер на българският пазар. Основана е през 2006 г. от инж. Борислав Павлов. Компанията е участвала в успешното реализиране на едни от най-значимите проекти в България, обхващащи авиационния, жилищния, офисния, хотелския, развлекателния и др. сектори. Завършените проекти надхвърлят 2,000,000 м2.

Рекламна агенция / Brigada & Co.

Brigada & Co. e една от най-динамично развиващите се рекламни агенции в страната, чийто фокус са стратегическото планиране, реализирането на креативни концепции и други. Младият и амбициозен екип на Brigada & Co. e отговорен за някой от най-успешните рекламни кампании на различни български и световни брандове.

СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР / КЗТ Консулт

КЗТ Консулт е една от най-бързо проспериращите строително надзорни фирми с млад колектив, която успешно е реализирала проекти в сферата на инфраструктурата, жилищното строителство и много други.

КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ

През 2007 година Никола Стоянов разпознава нуждата от агенция за луксозни имоти на българския пазар и я създава с мисъл за клиентите, които заслужават най-високия възможен стандарт на обслужване.
И вече 15 години LUXIMMO Finest Estates е лидер в сферата на луксозните недвижими имоти като не спира да селектира най-добрите домове за клиентите в този сегмент.
LUXIMMO e единствената българска агенция за недвижими имоти с 2 награди от престижния международен конкурс за агенции от цял свят International Property Awards. През 2018 година в Лондон агенцията получи своите отличия и се превърна в първата българска компания с признание на такъв висок световен форум за професионалисти по имоти.
BARNES България, част от BARNES International, предлага персонализирано обслужване в областта на продажбите и наемите на имоти от най-висок клас.
BARNES разполага с глобална мрежа от над 90 офиса в големите международни градове и в най-престижните ваканционни дестинации.
Национална агенция за продажба и наем на имоти в България, Гърция и чужбина.
Портфолиото от имоти на агенцията включва повече от 35 000 оферти за продажба и под наем от цяла България, в това число и над 3 000 оферти от Гърция.

Специализирана компания за маркетинг и продажби на имоти в жилищни сгради и комплекси ново строителство в България и чужбина.

PROPERTY.BG развива специфична бизнес концепция, основана върху натрупания дългогодишен опит и изградено доверие сред многохилядна клиентска база от чуждестранни купувачи, с каквито агенцията е работила преимуществено през първите 15 години от своето съществуване. Благодарение на обширната си сфера на влияние сред буквално стотици хиляди чуждестранни собственици на имоти във всички градове и курорти на България, днес PROPERTY.BG разполага с уникално портфолио от ексклузивни имоти.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР/ ЕЛИТ Интериор & Дизайн

Ирен Дикова е интериорен дизайнер. Завършва магистратура в Милано, Италия. През 2013 г. стартира собствена фирма за интериор и дизайн, която днес е част от ELITE Interior&Desgin. Участва в създаването на декорите и конструкциите на реалити студиа и телевизионни предавания за национален ефир, като „Къртицата“, „Музикална академия“, „Скрита камера“ и други.

ИНВЕСТИТОР/ ЕКС КЕПИТЪЛ

ЕКС КЕПИТЪЛ е инвестиционна компания с фокус върху инвестиции във високия сегмент на недвижимите имоти. Целта на ЕКС КЕПИТЪЛ е да изгражда жилищен продукт от най-високо ниво, гарантиращ спокойствие и уют.
Мисията на ЕКС КЕПИТЪЛ и ГЛОРИЯ ПАЛАС е да създадат едно модерно и спокойно място за живот, което да предлага всички възможно удобства за живущите.
ЕКС КЕПИТЪЛ е партньорство между двама млади предприемачи, реализирали се успешно във финансовия и строителния сегмент, които вярват в бъдещето на затворените комплекси и създаването на устойчива среда.

Други проекти на ЕКС КЕПИТЪЛ

“Дръжеството ЕКС КЕПИТЪЛ, е част от портфолиото на преприемачите Вутомир Павлов и Светослав Ангелов, като един от проектите с които се гордеят е жилищна сграда “GB4”, намираща се в столичния квартал Изток. Намира се в един от най красивите и спокойно региони, точно зад Парк хотел Москва и входа на алея “Яворов” в Борисовата градина. Сградата е иключително бутикова изпълнена с най -високо качественните материали.”